Meer resultaten voor nxxt rijschool

nxxt rijschool
NXXT Rijscholen Video video.
Deze snelgroeiende franchise-onderneming biedt de kans om als zelfstandig rijinstructeur aan de slag te gaan. Ook rijinstructeurs met een eigen rijschool zijn welkom binnen de NXXT formule. Eigenaar Jan Catsburg licht bij Harry aan tafel de mogelijkheden toe voor zowel jonge ondernemers als herintreders en senioren op de arbeidsmarkt. FIRSTT leidt cursisten op voor het vakdiploma met als doel goede rijinstructeurs en rijinstructrices aan de branche af te leveren. Vervolgens kunnen de succesvolle deelnemers zich desgewenst bij NXXT als franchisenemer aansluiten. Tijdens de informatieavonden kunt u kennismaken met NXXT en FIRSTT de opleiding tot rijinstructeur met gegarandeerde stage en baangarantie. Deelname aan de informatieavond is vrijblijvend en kosteloos.
De Reflector NXXT timmert aan de weg in heel Nederland! Profiteer nu van een aanbreng fee van 250.
De andere locatie waar de FIRSTT instructeurs opleiding gegeven wordt is het hoofdkantoor van NXXT te Stellendam. Direct een eigen rijschool starten? NXXT maakt er geen geheim van kritisch naar de cursisten binnen FIRSTT te kijken of er geschikte kandidaten tussen zitten voor een vliegende start. Zo kunnen geslaagde cursisten direct na de opleiding binnen de NXXT formule als franchise-ondernemer hun eigen rijschool starten. Het is mogelijk om al binnen 6 maanden les te geven in een nieuwe VW Polo of Golf. Met de komst naar Zwolle start NXXT ook met het geven van informatie-avonden te Zwolle. Op woensdagavond 16 juli a.s. zal de eerste open informatieve avond gegeven worden.
NXXT rijscholen ervaringen? Ouders Online.
Login of registreer om te kunnen reageren. Log in om berichten op het forum te plaatsen. Mijn dochter wil graag gaan lessen bij n nxxt rijschool. Ik twijfel vooral omdat je het volledige lespakket vooraf moet betalen stel dat het niet bevalt of de instructeur er mee stopt? En ook omdat het een franchise constructie is die er leuk en snel uit ziet maar waar de instructeur een groot deel van zijn verdiensten aan moet afdragen. Hoe fijn werkt dat voor n instriucteur? Dan maar liever een duurdere rijschool van een zelfstandige? Login of registreer om te kunnen reageren. Ik ken het niet maar duur is het zeker niet.
NXXT Rijschool Eelco Kappert Facebook.
Rijschool Jasper Kruijs t.h.o.d.n. NXXT in Oud-Beijerland De Telefoongids.
Eigenaar van dit bedrijf? Rijschool Jasper Kruijs t.h.o.d.n. Molendijk 99 3262AJ Oud-Beijerland. Schrijf als eerste een review. Bloemetje bezorgen Plan route. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Molendijk 99 3262AJ Oud-Beijerland. Geef uw mening over. Rijschool Jasper Kruijs t.h.o.d.n.
Vertrouwen is belangrijker dan prijs bij NXXT Verkeersscholen VerkeersPro.
FIRSTT Opleidingen / NXXT Franchise. Bekijk alle vacatures Plaats vacature. CBR test nieuwe vraagvormen in theorie-examen. Man vlak voor rijexamen betrapt na 40 jaar rijden zonder rijbewijs. Rijschoolbranche rijinstructeur mag geen beginnende bestuurder zijn. Dronken rijinstructeur rijdt motorleerling omver. Rijschoolbranche verdeeld over oplossing wachttijden CBR. Uitkomst drugstest onterecht positief bij mensen met ADHD. Rijinstructeurs vinden kwaliteit CBR-examinator voldoende. Laat leerling tijdens rijles zelfstandiger werken. Lesauto belandt in sloot na botsing. Men realiseert zich niet dat rijles geven een ervaringsvak is.
NXXT Rijschool Eelco Kappert Recensies Facebook.
Een zeer goede rijintructeur. Sander Penninkhof heeft NXXT Rijschool Eelco Kappert gerecenseerd 5 sterren. NXXT Rijschool Eelco Kappert. 2 personen praten hierover. Mike Graf heeft NXXT Rijschool Eelco Kappert gerecenseerd 5 sterren. NXXT Rijschool Eelco Kappert. 2 personen praten hierover. Jan Catsburg heeft NXXT Rijschool Eelco Kappert gerecenseerd 5 sterren. Gerard Wildeman heeft NXXT Rijschool Eelco Kappert gerecenseerd 5 sterren. Romy Kwakkelstein heeft NXXT Rijschool Eelco Kappert gerecenseerd 5 sterren.
Rijschool NXXT nu ook in Alphen aan den Rijn Alphens.nl.
16 maart 2015 1143 Lotte Scholts reacties. NXXT is een franchiseorganisatie en één van de grootste rijscholen van Nederland. Door het bieden van interessant geprijsde pakketten en goede instructeurs onderscheidt deze rijschool zich van hun concurrenten. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij NXXT hoger dan het landelijk gemiddelde en is NXXT BOVAG gecertificeerd. Alphenaar Rida Noura gaat de rijschool in Alphen Leiden Gouda en omstreken vertegenwoordigen. Rida is geboren en getogen in Alphen aan den Rijn en kent de omgeving heel goed.
NXXT is een hulpmiddel voor een succesvolle eigen rijschool VerkeersPro.
Gepubliceerd op 14-04-2016 om 1026. Ondanks concurrentie van enkele grote rijscholen zat Hen Engelen in een mum van tijd zestig uur per week volgeboekt. Met een geschiedenis in de fijnmetaal kon hij bij NXXT bouwen aan zijn eigen rijschool. Open en eerlijk zijn tegen de klant staat daarbij centraal. Als je eigenlijk vrij bent maar een leerling zich nog niet helemaal zeker voelt voor het examen toch die extra les inplannen. Daar gaat het om. 36 jaar zat Engelen in de fijnmetaal als profielslijper maar zijn werkgever ging failliet en zo belandde hij in de WW. Met mijn werkcoach ging ik bakkelijen over het vervolg van mijn carriere.