Resultaten voor rijschool leeuwarden

rijschool leeuwarden
Van Dijk Verkeersopleidingen Rijschool in Leeuwarden.
Onze ervaren instructeurs geven rijlessen van hoge kwaliteit met veel persoonlijke aandacht. In onze D2 rijopleiding leer je méér met méér plezier in minder lessen. Meer over de D2 rijopleiding. Hoogste slagingspercentage van Leeuwarden. De leerling staat bij ons centraal. Door de persoonlijke aanpak past de lesmethode perfect bij de leersnelheid en het karakter van de leerling. Het is een uitdaging om de rijlessen in Leeuwarden toe te spitsen op individuele wensen en het beste naar boven te halen. Hoge kwaliteit begint bij betrouwbare en veilige rijlessen.
Rijschool Leeuwarden? Elfstedenrijschool is de beste keuze voor jou.
De proefles duurt twee uur en is geheel vrijblijvend! Je zit dus nergens aan vast. Na deze twee uur kijken wij samen in hoeveel lessen jij klaar kunt zijn voor het examen. Hoveniersstraat 10 8933 AK Leeuwarden.
Begeleiding bij ADHD Autisme faalangst automaat Autorijschool Storm.
Wij zijn altijd op zoek om nog beter te worden zodat wij iedereen een gepaste rijopleiding kunnen geven. De instructeurs zijn Jelmer Storm en Jaap Boersma. Er wordt les geven in Leeuwarden en omgeving. Heb jij al rijlessen gehad en lukt het maar niet om tot het gewenste niveau te komen? Grote kans dat wij jou kunnen helpen. De rijlessen worden qua niveau en snelheid aangepast aan de kandidaat. Beide instructeurs van Autorijschool Storm hebben meerdere opleidingen en cursussen gehad die het mogelijk maakt om iemand met faalangst ADHD ASS en rijangst te begeleiden. Je hoeft tijdens de rijles nooit iemand op te halen of weg te brengen! 10 jaar ervaring met lesgeven in automaat. Professionele begeleiding voor leerlingen met ADHD/ASS. Geslaagden Jocé is geslaagd!
Home Verkeersschool Berend Knol.
Bij Verkeerschool Berend Knol kunt u terecht voor elk rijbewijs en de hierbij behorende chauffeurs beroepsopleidingen.
Autorijschool Rijbewijsknallers Leeuwarden e.o.
Bij Rijbewijsknallers ben je aan het juiste adres voor een ontspannen en leerzame weg naar jouw roze pasje! Wij zijn een officiële BOVAG rijschool en ik leer jou graag alle fijne kneepjes van het autorijden om jou in één keer te laten slagen bij het CBR. Wie wil dat nou niet? Ik ben Alwin de enthousiaste rijinstructeur die met veel plezier en natuurlijk op een veilige manier ervoor zorgt dat jij je rijbewijs haalt! Ik heb inmiddels jarenlange ervaring in het geven van lessen voor het behalen van rijvaardigheidsbewijzen voor autos en aanhangwagens. Tijdens de les rijden we in en rond Leeuwarden Sneek Heerenveen of Drachten.
Autorijschool Leeuwarden 100% rijles Autorijschool Mullender.
Geef een rijles cadeau. 100% Rijles autorijschool Mullender uit Leeuwarden. Taco van der Veenplein 93 8923 EM Leeuwarden info@autorijschoolmullender.nl. 50 Jaar ervaring bij Autorijschool Mullender uit Leeuwarden. Wil jij zo snel mogelijk starten met rijles en zoek je een goede autorijschool uit Leeuwarden? Autorijschool Mullender gaat voor 100% rijles en zorgt jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs haalt. Rijschool Mullender is actief sinds 1963. Het is al meer dan 50 jaar geleden dat de eerste leerling slaagde bij Autorijschool Mullender.
Autorijschool Leeuwarden Vergelijk rijscholen in Leeuwarden.
Vorige 1 2 3 4 Volgende. Titus Fleur Auto en Motorrijschool. rijschool van der Kerk. Rijschool Chris de Vries.
CBR Rijschoolgegevens.
Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je even het rijbewijs haalt. Wees dus kritisch bij het kiezen van een rijschool. De ene rijschool geeft veel meer waar voor je geld dan de andere. Hieronder staan enkele vragen die je aan rijscholen kunt stellen voordat je je keuze maakt. Welke afspraken zijn er bij het uitvallen van een rijles een instructeur of een lesvoertuig? Zijn er bijvoorbeeld plaatsvervangers of vervangende lesvoertuigen? Krijg je dan je lesgeld terug? Bestaat de mogelijkheid een les in te halen als je er n afzegt? Zijn de lessen logisch van makkelijk naar moeilijk opgebouwd? Wordt het lesvoertuig tijdens uitleg stil gezet? Heb je les van een vaste instructeur?
Verkeersschool Ton van Spanje Rijschool Ton van spanje Noord Nederland gevestigd te Leeuwarden.
Je kunt jezelf ook aanmelden via de App! Laat je gegevens achter op onze App en we bellen/appen je terug. Het telefoonnummer is 31651560655. Op zoek naar een rijschool in Leeuwarden of Drachten en omgeving? Dan zoek je Verkeersschool Ton van Spanje! niet geldig in combinatie met andere acties. vraag naar de voorwaarden. een intake proef les voor de auto BE of de motor met 50% korting! Dus 30 euro 15 uur intake! Voor info en vragen bel 058 212 67 88 of mail naar tonvanspanje@planet.nl. Als je twijfelt over welke rijschool of welk pakket je het beste kunt nemen bel dan Verkeersschool Ton van Spanje om een intake les af te spreken.